Начало Статии Школа или индивидуални уроци

Статистика

Членове : 853
Съдържание : 232
Връзки : 6
Брой прегледи на съдържанието : 471726

Още по темата

До ДЗИ остава:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес250
mod_vvisit_counterВчера71
mod_vvisit_counterТази седмица375
mod_vvisit_counterМиналата седмица724
mod_vvisit_counterТози месец2472
mod_vvisit_counterМиналия месец3721
mod_vvisit_counterВсички дни596602

В момента има: 36 посетителя в сайта
Вашето IP: 3.239.50.33
 , 
Today: Окт 19, 2021

Последни статии

 

Най-четени статии

Школа или индивидуални уроци ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 14 Юли 2014 17:41

Много родители, по икономически съображения избират допълнителна подготовка за децата си - посещение в учебен център, школа или друго групово начинание. Какво печелят - почти нищо - усещане за допълнителна грижа и изпълнен родителски дълг. Уви, след изпита или в края на учебната година се разбира, че това е образователна структура с цел печалба за предлагащите тази услуга. Накратко - това си е класно-урочна система. Децата - дали са 2,3,5 или 12 са група. Учителят не може да даде помощ и да разбере индивидуалните затруднения на всеки ученик от тази група. Надеждата на родителя се стопява много бързо, ако попита учителя за подробности в развитието на детето си. По какво се различава един урок в клас и в школа. Разликата е малка и за съжаление ползата - също. Много ръководители на курсове дори не познават учениците си. Връзката с родителите също липсва. При индивидуалните уроци обстановката е съвършено различна и това се вижда веднага след първите часове. Как ходите на лекар - групово или индивидуално?

Наистина, индивидуалните уроци са по-скъпи, но и резултатът ще е по-висок, броят на посещенията и програмата ще са индивидуално съобразени. Оттук реализацията на целта за високи успехи в овладяването на математиката значително се увеличава.

Естествено и при индивидуалните уроци може да има недобросъвестни преподаватели, но при достатъчен интерес от страна на родителите може да се съди за ефективността на предлаганата услуга. Изборът е ваш.

 

В нашата реклама присъства и групова форма на обучение, но не я препоръчваме или се съгласяваме да водим при изричното желание на родителя и при наличие на близки характеристични данни -  способности и умения на учениците.

Последно променен на Събота, 21 Февруари 2015 17:37
 
 

Кой е тук?

В момента има 36 посетителя в сайта

Анкета

Трудна ли ви е математиката
 

Анкета

Оценете сайта